Ki-Aikido Haarlem verzorgd regelmatig een clinic. Binnen deze les wordt een principe uit de Ki-Aikido traditie en filosofie uitgediept. Via de agenda op deze site is de aankondiging terug te vinden of in de agenda van Bewust Haarlem. 

Donderdag 15 september om 19:30 organiseert Ki-Aikido Haarlem weer een clinic met als thema: Ki-Aikdo - de weg van harmonie met je levenskracht. Binnen deze les is iedereen welkom die wil kennis maken met deze Japanse Martial Art. Jan Baars - docent bij Ki-Aikido Haarlem - schreef ter introductie het volgende:

Ki-Aikido is gebaseerd op eeuwenoude technieken van de Samurai, maar gericht op geweldloosheid en schoonheid. Behalve geduchte vechters waren de Samurai ook meesters in meditatie, gericht op het onmiddellijk doorzien van een situatie. In Ki-Aikido is samengebracht wat ons kan helpen bij een harmonieuze omgang met conflicten, zonder het bestaan van conflicten en spanningen te ontkennen.

 

  • Je leert niet alleen effectieve technieken om jezelf te bevrijden en te beschermen, maar bijvoorbeeld ook hoe je ontspannen kunt vallen en opstaan.

  • Verder besteden we veel aandacht aan manieren van staan en bewegen die je lichaam gezond en fit houden en waarin je de stabiliteit van je levenskracht ervaart.


Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het contactformulier onder het kopje 'contact'.

home.jpeg